Wat is SEO-optimalisatie

 

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Door de SEO van jouw website te optimaliseren, krijgt je de topranking op Google in het vizier. Helemaal bovenaan, heerlijk toch?

Jouw SEO optimaliseren is een investering op lange(re) termijn. Verwar SEO niet met adverteren. SEO-optimalisatie zorgt voor een organische groei van jouw website-bezoekers. Door de juiste SEO-teksten bouwt je website autoriteit op.

Wat is SEO-optimalisatie

Voordelen SEO-optimalisatie

Een SEO-optimalisatie biedt enorme voordelen voor jouw website. Het SEO-effect is meetbaar en kan je bijsturen. Scoort jouw SEO-tekst goed? Bouw die content steeds verder uit en wordt een autoriteit voor Google. Hoe beter Google jouw SEO-teksten begrijpt, hoe meer (nieuwe) klanten jouw site bezoeken.

SEO en SEA

SEO betekent Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie). SEA staat voor Search Engine Advertising (adverteren in zoekmachines). Wanneer je een zoekopdracht ingeeft, zijn de eerste opdrachten meestal advertenties. De volgende resultaten zijn de best scorende SEO-teksten voor die zoekopdracht.

Kostprijs SEO-optimalisatie

Wat kost een SEO-optimalisatie? Simpel, ik doe een tijdsinschatting en vraag vooraf een vaste prijs per opdracht, aan ongeveer 40 EUR per uur. Zo weet je vooraf wat je betaalt & valt jouw SEO-optimalisatie binnen budget.
Wil je eerst een zoekwoordenonderzoek aanvragen? Dat kost eenmalig 95 EUR excl. BTW.

What' SEO

Is het voor jou ietsje duidelijker wat SEO-optimalisatie is? Enfin. Het is geen Chinees meer, maar nog iets te technisch? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Dan bekijken we samen jouw SEO-teksten.

Wordmatch I SEO-Copywriting

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.