Freelance copywriter

Mattijs Baekelant is freelance copywriter en woont met z'n gezin vlakbij het centrum van Kortrijk. Geboren en getogen in de Guldensporenstad uit West-Vlaanderen. Deze freelance schrijver is bedeesd en nuchter van karakter, uitlaatkleppen zijn z'n gezin, sport, familie en vrienden. Mattijs komt graag ter zake. Nieuwsgierig en geïnteresseerd

Tekstschrijver Wordmatch werkt al jaren met en voor ondernemers

Sedert 2014 werkt Mattijs voor een vooraanstaande ondernemersorganisatie. Door met en voor ondernemers te werken, moest het er eens van komen. Eind 2019 werd Wordmatch opgestart. Freelance copywriter in West-Vlaanderen. Wordmatch! I like! 

Deze freelancer gaat een stapje verder 

Het dagelijkse aanbod aan leesvoer is onbeperkt. Waardoor men meer niet leest dan wel. Met Wordmatch helpt freelancer Mattijs jouw boodschap verspreiden.

Of lees je liever onderstaande? 

Over Wordmatch

Ik (Mattijs, 31j) woon met mijn vriendin Laura, Pepijn (2j), hond Roger (4j) en drie kippen (0,5j) vlakbij het centrum van Kortrijk. Geboren en getogen in de Guldensporenstad, West-Vlaanderen. Ik ben bedeesd en nuchter van karakter. Mijn uitlaatkleppen zijn m'n gezin, sport, familie en vrienden. Ik kom graag snel ter zake. Ben ik te direct? Neen, wel ben ik nieuwsgierig en geïnteresseerd. Sedert 2014 werk ik als regioverantwoordelijke voor een vooraanstaande ondernemersorganisatie. Door met en voor ondernemers te werken, moest het er eens van komen. Eind 2019 startte ik Wordmatch op. Copywriter in Kortrijk. I like! Het dagelijkse aanbod aan leesvoer is onbeperkt. Waardoor men meer niet leest dan wel. Met Wordmatch help ik mensen in het verspreiden van hun boodschap.