SEO copywriting Kortrijk

Heb je een onderneming in regio Kortrijk en wil je jouw website optimaliseren? Mattijs van Wordmatch is freelance SEO-copywriter uit Kortrijk. Hij neemt maar al te graag de teksten van jouw website onder handen.

Wat houdt SEO copywriting in? Je krijgt - als het moet - pagina’s boordevol content. Fris, overzichtelijk en met de juiste woorden. Deze SEO-schrijver is jouw communicatie-partner. Tot je een sterk verhaal hebt, en Google fan nummer 1 wordt.

Wordmatch Copywriting is jouw tekstschrijver voor Deerlijk.

SEO voor Kortrijkse klanten?

 

Jouw website optimaliseer je voor Google, en uiteindelijk voor jouw lezers. Komen ze uit Kortrijk of net niet? Welke zijn hun zoekopdrachten en welke antwoorden geef jij?

Als SEO-copywriter gebruik ik SEO-tools om de juiste content te verzamelen. Na de SEO-copywriting, stijgt jouw website op Google, en vinden ook meer klanten uit Kortrijk de digitale ingang naar jouw zaak.

Mattijs van Wordmatch is SEO copywriter uit Kortrijk

Freelance copywriter Kortrijk

Als copywriter wil ik jouw Kortrijkse klanten kennen. Welk probleem los je voor hen op? Met teksten voor het web, een direct mail of offline publiciteit, zetten wij dat samen in de verf. Je krijgt een professionele tekst, in Kortrijk.
 

Een copywriter, waarom?

  • Wat je doet, vakkundig uitgespit en beschreven.
  • Je doelgroep krijgt een oplossing voor hun probleem.
  • Een virtueel bezoek aan de concurrentie. Jawel :).
  • Online tools versterken je tekst en vindbaarheid (SEO).
  • Marketing technieken zetten jouw kernboodschap extra in de verf. 


Wat kost een copywriter in Kortrijk? 

Simpel, een prijs per opdracht, vooraf goedgekeurd. Je krijgt drie maal de kans tot feedback en herwerking, wat meestal volstaat …