Gezocht: freelance copywriter

En gevonden! Zoek je een tekstschrijver die jouw boodschap helpt verspreiden? Freelancer Mattijs van Wordmatch versterkt jouw boodschap. To the point, overzichtelijk en met minder woorden.

Zoek je een frisse communicatie-partner? Een copywriter die onderzoekt, en teksten schrijft waar je klant van likkebaardt? Neem gauw contact, online of in 't echt. Met of zonder koffie.  

Op zoek naar een freelancer copywriter? Mattijs van Wordmatch schrijft freelance teksten.

Freelance copywriter gezocht

Een echte copywriter wil eerst jouw klanten kennen. Welk probleem los je voor hen op? Met freelance teksten voor het web, een direct mail of offline publiciteit, lossen wij hun zoektocht op. Je krijgt een professionele tekst, jouw klant een professioneel product.
 

Een copywriter, waarom?

  • Wat je doet, vakkundig uitgespit en beschreven.
  • Je doelgroep krijgt een oplossing voor hun probleem.
  • Een virtueel bezoek aan de concurrentie. Jawel :).
  • SEO-expertise versterken je tekst en vindbaarheid. 
  • Marketing technieken zetten jouw kernboodschap extra in de verf. 


Wat kost een freelance copywriter dan?

Simpel, een prijs per opdracht, vooraf goedgekeurd. Je krijgt drie maal de kans tot feedback en herwerking, wat meestal volstaat … 

Welke copywriting zoek je?

Freelance copywriter Mattijs betekent veel voor jouw tekst. Heb je de eerste woorden neergepend en loopt jouw trein vast? Ik neem graag over. Is je tekst af en wil je een paar extra ogen? Laat me even herlezen? En wat ik nog aanbied, dat ontdek je hieronder! 

Created with Sketch.

Jouw SEO optimaliseren is een echte must en zorgt voor organische groei van jouw website-bezoekers. Zie het als een investering op lange termijn. SEO vraagt geduld en expertise. Langzaam maar zeker krijgt jouw website-pagina de topranking op Google in het vizier. 

Created with Sketch.

Je schrijft een tekst maar het wil niet vlotten? Bespaar jezelf een hoop ellende. En tijd. Deze freelance tekstschrijver kruipt in de huid van jouw publiek. De inhoud ligt vast, maar de vorm en aantrekkelijkheid krijgen een serieuze opfrissing. 

Created with Sketch.

Is je tekst zo goed als af? Ik herlees jouw tekst op taalfouten, inhoud en vorm. Want die bepalen de kwaliteit, de geloofwaardigheid en aantrekkelijkheid. Aan jou om verder aan te passen, of samen te werken.

Created with Sketch.

Hebt een persoonlijk verhaal te vertellen? Vertel me alles! Als blogschrijver laat ik jouw woorden swingen, én hou ik rekening met de SEO-regels. Zodat jouw website groeit en bovenaan in Google komt te staan.

Created with Sketch.

Je wilt een brochure publiceren, een advertentie plaatsen of communiceren met tekst en vorm? Wordmatch schrijft je tekst en ontwerpt de rest. Hiervoor werkt Wordmatch uit Kortrijk samen met Kuif&Duif.

Created with Sketch.

 De gemiddelde Europeaan ontvangt bijna 100 mails per dag. Kies je tijdstip, titel, e-mailadres zorgvuldig uit want een digitale nieuwsbrief is hét middel om je klantenbestand te bereiken.  Deze copywriter uit Kortrijk verhoogt je openingsgraad en clicks. 

Created with Sketch.

Hoe overtuig je om jouw mail te openen? Met een fris onderwerp, geef niet te veel boodschappen en wees duidelijk.  Jouw tekst moet tiptop zijn. Deze West-Vlaamse copywriter verhoogt je openingsgraad en clicks

Created with Sketch.

Wordmatch Copywriting waakt over je nieuwswaarde en schrijft een perstekst die scoort bij journalisten. Deze freelancer kent alle pers uit Kortrijk, Zuid-West-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Jouw kansen op een geslaagd persbericht stijgen zienderogen.